Söndag + Einstein = sant

Nooooo skola imorrn, uhhuuu och ja som har värsta inlämningen i historia tills imorn. Vi har haft massa veckor på oss så ja antar att de måste vara ett stort arbete. Fan man skulle börjat för åtminstonde en vecka sen men de är ju lätt att vara efterklok. Uppgiften är att man ska välja en historisk person och sedan hitta två böcker om honom. Sen ska man läsa böckerna och jämföra källorna. Valde Albert Einstein eftersom ja trodde de kunde vara intressant men sschii fick ja. För de första fanns de bara två böcker om honom i biblioteket, när ja hittade den första boken blev ja väldigt glad då boken bara har 143 sidor. Sen fann ja den andra boken på HELA 892 sidor, shit tänkte ja, men ok ja ska försöka läsa så långt ja hinner. Den första boken gick rätt bra att läsa, alltså den med 143 sidor men igår när ja skulle läsa den andra så fick ja en chock. Herregud de står ju knappt på svenska, ja fattar ingenting. Det finns nästan bara med massa fakta om hans teorier och man måste antaglingen ha en IQ på 140 om man ska fatta den. Så man kan säga att ja har lite smått panik nu iiiiiihhhhhh.

Nä nu är tiden inne att försöka mig på historian igen snyft 

Seee yaaa


image79         image127
Einstein?                                                                   Frida?

Fest i parken

Jaha då har ännu en vecka bara susat  förbi och lovet lider mot sitt slut. varför går alltid loven så mycket fortare än skolveckor? Det är en fråga som just nu befinner sig i mitt huvud. Det har iaf varit en härlig vecka med massa sovmornar och fräsch smålandsluft höhö.

Igår bar de av till Gisleparken där de var fulligång fest. Oh my good IdolOla var där haha. Det roliga var att de typ bara var 30 stycken vid scenen. Vi gick in vid halv ett å ändå var de så lite folk. Tyckte nästan lite synd om honom men han såg ju lika glad ut för der och tur var väl detta. Det var iaf en asrolig kväll med mycket flumm. 

Vi förfestade hos min syrras kompis storebror i gislaved och det var kalaskul. Har nog aldrig rökt så mycket vattenpipa i hela mitt liv innan, lägenheten var helt dimmig haha. 

Sammanfattning: Grymt kul kväll!

image119

image123image121

image122

RSS 2.0