En tripp till bäcken...

Idag tänkte ja å Frida att vi skulle gå ut i skogen till bäcken så våra små hundar skulle få bada lite. Miro och Alma älskar nämligen att bada så vi tänkte va lite snälla och uppfylla deras önskan. Vi började gå mot det vattenställe där ja å Frida alltid lekte när vi var små men när vi nästan var framme såg vi att nån hade satt för stängsel mitt där vi skulle gå för det gick hästar där. Jaha, moget tänkte ja. Så det var bara å vända å gå till nästa ställe. Vi gick en bit åt andra hållet och tänkte då att vi skulle vara lite smarta å gena genom skogen. Det var dock inte så bra idé eftersom det var tätskog vilket vi märkte när vi kämpat oss igenom grenar och bark. Det kändes som att grenarna hade långa naglar som rev mot en. Vi lyckades till slut ta oss igenom det iaf, tack och lov. Vi började då gå mot vårt tredje ställe, allt för att dessa jäkla hundar skulle få bada lite. Det tredje stället hade varit perfekt (inga grenar eller murar eller några hinder ivägen) om det inte vore så att det inte fanns något vatten. Herregud den bäcken har aldrig varit så uttorkad som den vara nu. Det fanns bara lite vatten i botten men de va inget att hurra för. Men hundarna hade nog kul ändå den uttorkade bäcken blev som en liten privatväg för dom som dom kunde springa upp och ner i.



privatväg?

Privatväg?


   





Första dan på jobbet..

Japp då var det avklarat, min första dag på sommarjobbet. Det var riktigt jobbigt att pallra sig upp kLOCKAN 6 imorse. Jag skulle gå A tur idag vilket betydde att jag arbetade från 7:00 till 15:30. Det var väldigt mycket som var nytt eftersom jag aldrig arbetat inom vården förut och nu kan jag säga att det snurrar i mitt huvud rejält. Jag visste inte vad jag skulle tycka om att ta hand om gamlingar på ett äldreboende men det var faktiskt oväntat kul. Alla hade så olika personligheter vilket var himla kul, vissa var jätte dementa andra klara, en del var snälla och hur goa som helst medan andra var sura. jag har ju bara jobbat en dag så jag kanske inte ska säga för mycket men förhoppningsvis blir mina 8 veckor där brabra. Nu ska jag sova lite, blev så trött efter dagens händelser. Sen ska jag iväg till Gislaved för att träna lite med volleybollen, kommer bli mycket spring misstänker jag BLÄ. Men men that's life.


See you later alligator...




Konstigt....

Nu är allt över och jag har flyttat hem, det känns lite konstigt men ändå inte. Varje sommar de senaste tre åren har ju varit likadana, jag är ju van vid att ha sommarlov i ungefär två månader för att sedan åka tillbaka till Falköping till hösten. Jag vet att jag inte kommer att åka tillbaka till Falköping denna höst men jag tror inte redit jag fattat det än. Kanske vill jag inte inse att jag inte kommer träffa de personer som blivit som en familj lika mycket längre, kanske vill jag inte inse att jag aldrig kommer träffa en del av dom igen. De tre senaste åren har verkligen varit betydelsefulla för mej och jag är glad att jag fått uppleva dom på just det sättet jag gjort. Nu ska jag bo hemma i ett år för att bland annat plugga upp några ämnen och fixa körkortet. Jag vet inte hur jag ska klara året utan Isabelles galenskaper, Sara Ls flummighet, ja vet helt enkelt inte hur jag ska klara mej utan Think Pink. Aja nu ska jag gå å gosa lite med våran nya hundvalp Alma


Love Think Pink


RSS 2.0