EMMA 18 år!!

GRATTIS GRATTIS

Hurra Hurra nu är Emma 18 år och få äntligen gå in med sitt egna leg på krogen. Skit är de att ja fyller år 6 dagar efter henne, fast ja fyller ju år på en lördag å de är ju kalaskul hihi. Usch ja vet inte om ja vill fylla 18 riktigt än, visst ska de bli skönt at få använda sitt leg på lagligt vis men de känns som att de kommer så mycket ansvar med att bli myndig. 

Emmas födelsedag var igår och hon hade förhoppningsvis en mycket bra dag med fina presenter (Emma ja lovar att du snart ska få din present av mej). Lite synd om henne var de dock eftersom hon fick spendera nästan hela sin födelsedag i en hall,(spelade ju knallekupp i helgen) och till råga på allt så stukade hon foten i lördags så hon kunde inte ens spela på sin födelsedag. PISS. Men men Emma you hang in there, du kommer snart få inviga din matchtröja.

image48
                                                   Emma som mogen 18 åring

image49
        ja har så fina minnen från denna kväll på maggans haha

Kräftskiva

I helgen hade vi kräftskiva å de va ju faktiskt jätte roligt., speciellt eftersom man fick äta smaskiga kräftor. Synd var bara att vi var tvungna att äta kineiska havskräftor (elle nått sånt)eftersom vi var så många, dom är ju inte lika goda som dom vi har i våra dammar. Men men.

Just det nu ska ja berätta nått kul, jag, Isabelle å frida hade spelat KM i beachvolley tidigare på dagen å gissa vilka som vann? Viiiiiiii. det var skitkul att spela även om vi bara var tre damlag (inkl. oss) som deltog haha.

image44
                                                       Det fanns massa kräftor

image45
                            Det räckte till och med till mej å isabelle.
 
image46   image47                       
Frida är en rutinerad kräftätare                                 Här var de fest

MYS med LOVIS

                 mysmysmys. Så här mysigt hade ja å lovisa häromkvällen haha.

image42

teeepartyyyy

Idag hade vi teparty hihi, de var very nice. Vi satt i Lovisas kök med mysbelysning åå drack ur våra små koppar. mmm va gott de var, speciellt eftersom vi för en gångs skull hade ljuvlig grädde i kylskåpet. Grädden var dessutom bara en dag förgammal, kan de bli bättre?


                    image39
                                             Mums, visst ser den delikat ut


image40
                                               Here's the whole teagang :)


image38

                        image41
                                                   Sötnötarna Lovajsa och Sariis

Berättelsen om Sara och Sanna

Sara träffade Sanna för första gången en fin dag 1989. Åren gick och de började på dagis. Där blev dom de bästaste vänner man kan tänka sig. Sedan skulle de börja skolan tillsammans. Sara var en mycket tystlåten person så det var tur att hon började i samma klass som sanna, som tog hand om sara så fint. Carna Cunha var en mycket viktig profil för sannas o saras utveckling. Se hur vi har blivit:)  Superstjörnor i fotbollslaget,volleybollaget,allmänt bäst helt enkelt.  Men ett stort problem var att sara fortfarande var en sådan blyg och tystlåten person, hon hade inte heller några andra vänner än sanna. Sara fick ofta komma till äspås till familjen schultz, till tomas stora besvikelse. Sanna var inte så nöjd heller men var snäll som tog hand om sara. Lena höll masken o bjöd motvilligt på mat. Plötsligt en dag så hände det, Sara började prata och sedan dess har de bara blivit svårare och svårare att få en syl i vädret. Ja de går helt enkelt inte att få stopp på henne. Men kärleken bara växte o växte och nu så är dom i stort sett ihopklistrade (sara wish)



image35





image36

RSS 2.0