MyS PyS me Issa

Haha gissa vad som har hänt. Issas balkongfönster har gått sönder, det är så typiskt att nått sånt händer issa. Hela innerrutan är väck och ligger i kras. hennes rum är som frysbox SVIN kallt. Så lilla Isabelle ska sova hos moi ikväll, mys mys. Nu ska vi kolla på GOSSIP GIRL wihoooo..

(Förressten idag köpte jag mej en trisslott för första gången på flera år och ja vann hela 25 kr, tjoohoo ja är rik.)


GOOD NIGHT sleep tight


image140

Nuså!

Nu ska ja ta tag i det här med att uppdatera bloggen. Det har varit så mycket på sistonde bara. Aja idag har ja gjort absolut ingenting, elle jo förressten ja har legat i min säng hela kvällen. Det har iofs varit väldigt mysigt då ja tittat på GOSSIP GIRL med issa.. Haha det är så sjukt roligt, det händer verkligen saker hela tiden. det var verkligen på tiden att någon bra ny serie skulle börja, ja menar prison break börjar ju spåra ur som alla andra amerikanska program brukar göra. Kan dom inte lära sig när det är dags att SLUTA., hellre att Prison break får ett bra slut nu än att det blir som med lost, irriterande och ovärt att följa. ÄÄh Gossip girl är ju iaf helt underbart kul att följa och det är en serie ja rekomenderar hihi.

Nu börjar ja bli ganska trött vilket är tråkigt eftersom jag har två läxor ja borde göra innan ja går och lägger mig. Hmm tufft beslut, lägga sig elle plugga?

Förressten nu har Frida varit borta alldeles för länge, KOM HEM. Palla vara borta i 4 månader. det värsta är nästan att hon kommer vara brunare än mej när hon kommer hem. Att hon är brunare än mej på sommaren HERREGUD det finns ju bara inte. BLÄÄÄ säger ja.

Nu har ja gjort mitt val.....

GODNATTT


image137
image138

Balklänning = fixad

Wiiihoooo nu har ja äntligen hittat min balklänning. Den är fin och den passade nästan perfekt, behövde sys in lite vid bröstet. Kul att alla klänningar som passade satt bra överallt utom vid pattarna. Det var ingen glädje upptäckt direkt buuuhhuuu, fast ifs var det ingen nyhet heller. Aja nu har ja iaf hittat klänningen och behöver inte oroa mej för det hihih.image136
Min snygga balkompis hihi

RSS 2.0