Hej och Hååå

Jaha då börjar Skolan lida mot sitt slut och man börjar äntligen se ljuset i den mörka tunneln. Det är blandade känslor som sprider sig i min kropp när jag tänker på att vi snart ska flytta härifrån. Visst har det varit mycket jobb och slit i skolan och en del långa sega volleybollpass men det har ju funnits så mycket glädje med. Alla roliga "pluggkvällar" (som egentligen betydde chokladbollsätande), och alla mysiga filmkvällar med godis och gott. Jag både vill sluta och inte. Nästan alla vi 89:or ska dras åt olika håll och det är tråkigt eftersom en del personer har blivit som en andra familj. Det är så skönt att ha vänner som känner en så väl att man inte böver vara glad och harmonisk jämt. Har man en dålig dag behöver man inte ha fejksmile, då kan man få gråta ut om man känner för det och behöver inte oroa sig för om kompisen ska tycka att man är en mes eller dum i huvudet.

Elli, Lovisa å Cissi är klara för att spela i sollentuna nästa säsong och troligtvis går Ida och Sara L också dit. Sara P ska spela i Engelholm, Anna och Emma i Vallentuna, Lisa och Emma G ska nog gå till Team Valla. Sen har vi ju Isabelle som ska gå till Svedala men jag då? Vart ska jag gå? Antigen går jag till Svedala eller så går jag till Gislaved. Går jag till Svedala får jag ju bo med Isabelle och spela med henne Karro, Falk och Elin bland annat och det skulle ju inte vara fel. Men problemet är hur jag ska klara det ekonomiskt. Jag vill plugga i Lund som sjukgymnast men då måste ja plugga upp några betyg. Ska jag då klara jobba, spela volleyboll, plugga och samtidigt ha lite fritid? hmm de kan bli tufft men det skulle vara så¨ååå kul att flytta ner dit pch bo med Isabelle. Helst av allt skulle ´jag vilja att alla vi 89:0r skulle starta ett eget lag någonstan, men de går ju tyvärr inte. Aja det löser sig nog, ja hoppas att få en uppenbarelse snart så allt helt plötsligt står klart.

Det ska bli så skönt när alla inlämningar och prov är över, när man bara kan stanna upp, ta en paus och pusta ut. Nu är det bara tre veckor kvar tills sista provet är gjort.

Religions inlämning
Historia inlämning
Filosofi inlämning
Naturkunskapsprov

När dessa är gjorda är jag FRI!!

Floor 3 is the shiiiit!!!



image147


Svedala here we come.

På fredag ska ja å Issa åka till svedala för att provspela.. kommer träffa karro, falk å elin å de kommer bli skitkul hihi. dock ser ja inte fram emot tågresan eftersom det kommer ta ett tag att åka till skåne. men men allt kan ju inte vara kul. måste nog tyvärr plugga så det kan vara bra med lite dötid på tåget.  nä nu ska ja sova yeaaah

natti


image146
En hel helg med denna snyggingen, hur ska ja stå ut?


RSS 2.0