Oh happy day

I onsdags hittade två av mina gamla högstadiekompisar hit till mitt lilla hem. Anderstorp är tydligen inte så underhållade så man kan förstå att hestra (äspås) verkar lockade. Både Markus och Kalle hade förändrats maximalt  på dessa 4 år jag inte sett dom på men var till sättet samma gamla roliga människor. Det blev en dag med massa snack, chill och självklart godis.
Kalle och Markus


Kollade på ett youtubeklipp som bland annat Markus gjorde till vår Cabaré i nian, grymt kul.All good things

Detta inlägg är för Ida och Emma eftersom jag hade så roligt när jag hälsade på dem in the big city Stockholm. Dagen började perfekt när jag steg på tåget och visade min vackra 25 kronors biljett för konduktören. Japp det är sant, jag åkte till stockholm för 25 kronor och inte ett öre betalade jag för hemresan eftersom vi spelade voleybollmatch där den helgen. Matchen förlorade vi som väntat men bussresan hem var väldigt god med godis och french hot dog.

Tillbaka till tågresan dit. När jag kom fram hade inte emma och ida kommit än och paniken började skölja över mig eftersom jag inte ens visste åt vilket håll jag skulle gå efter att ha klivit ut ur tåget. Det var dock många människor på tåget så jag kunde följa strömmen, puh. Kort därefter såg jag dem och det var lycka vill jag lova. Lovisa i Sollentuna skulle ha kalas med hela 7 OLIKA tårtor då hon fyllde år. Visste inte att Lovi var en så god tårtbakare för de var helt underbart goda. Hos Lovi träffade jag massa saknade personer som Sara, Elli, Cissi, Falken, Dave och Lurre. Det var helt enkelt jätte lyckat.

Efter kalaset var det menigen att mina söta vänner  Ida och Emma skulle ta med mig på en 3D visning på cosmonova som en överraskning , men såklart så var den paj JUST denna helgen. Vi gick istället på en vanlig visning om svarta hål vilket också var rätt intressant.  Efter det gick vi på muséet och kollade på stora valar och sånt, rätt coolt faktiskt. Efter denna härliga dag fick jag åka tunnelbanna för andra gången i mitt liv och åka upp för världens längsta rulltrappa (kändes det som) Fick koncentrera mig i flera minuter eftersom man antagligen skulle dött om man råkat snubbla och ramla ner.

Kvällen spenderades hos Emmas hus med tacos, godis, chips och disneyfilmer, allt det jag tycker mest om. Lyckades då få Emma och Ida att åka med till Australien i höst wiiiiiiiii. Det var helt klart den bästa helgen på länge och underbart att mina kära vänner inte förändrats ett dugg på ett halvår.

jag och tunnelbanan hihi

So far so good

Då var det onsdagen den 4 februari 2009 och ingenting roligt har hänt eller förresten vad snackar jag om, idag fick jag ju sovmorgon shoohooo. Ifs gick jag upp vid 9 iaf eftersom klockan då hade snoozat typ 10 ggr. Har kommit på att om man sover så länge man vill ( typ 12 h) så missar man ju nästan hela dagen och så mörknar det efter bara några timmar. Brighthead Sanna har alltså börjar lägga sig tidigare på kvällen och gå upp tidigare på morgonen. Detta var årets Brighthead tips till alla er där ute. ( Har ifs bara provat denna teori denna veckan efter som jag inte jobbat tidigt på morgonen, men än så länge funkar den bra.)
Igår bakade jag och guess what, DET BLEV BRA. Först bakade jag en päronkaka som mamma ville ha och inte bara blev den fin utan den smakade för jäkla gott med. Eftersom jag kände att detta var Bakdagen med stort B ville jag passa på att göra en kaka till. Jag hittade en som hette Kerstinkaka och eftersom min mormor heter Kerstin tänkte jag hylla henne lite. Denna kaka blev också jätte god. Kanske är det bara kladdkaka jag alltid misslyckad totalt med (Blir som en brun jäkla sockerkaka alltså utan kladd) Jag trodde det berodde på ugnarna i Falkping att den blev äcklig men samma sak händer i mammas ugn hemma och den är ny, Äh nu är det iaf bevisat att jag kan baka alla kakor utom kladdkaka!!!

Grattis till Sara L som fyllde 20 år igår men som alltid är så upptagen att hon inte hinner prata med en.

RSS 2.0