dot dot dot

Jahaja, nu var det ett tag sedan sist men inte mycket har hänt i mitt liv på sistone. Jag har faktiskt nästan bara jobbat hela tiden vilket snart kommer resultera i pengar och det gillar jag starkt. Den senaste tiden har tankarna om framtiden och utbildning dominerat i min hjärna och än så länge har jag kommit på 4 bra planer. Den första planen är den jag verkligen tror och vill ska hända och det är att åka till Austalien i höst med Angelica (och förhoppningsvis Emma och Ida). Där tänkte vi jobba och resa runt i 6-12 månader med massa sooool och värme. Det enda som skulle kunna hindra planen är pengar, man måste ju tydligen ha det med, fän.

Min andra plan är att åka till USA, gå på college och utbilda mig till sjukgymnast. MEN ftersom det kostar massa pengar skulle jag ju behöva ett stipendium. Då slog det mig att det borde ju finnas en skola nånstans mitt i ingenstans där laget är uselt på volleyboll och där till och med jag skulle kunna få stipendium. Sen kom jag på att det skulle betyda 4 år och 5000 km hemifrån och det är ju inte gångsträcka precis. Egentligen har jag nog gett upp den här planen men nån gång ska jag åka till USA iaf.

Tredje planen är istället för att utbilda mig till sjukgymnast tänker jag kasnke bli kiropraktor istället. Det låter as kul plus att man kan specialutbilda sig till att arbeta med idrottskador. Då tänkte jag att jag kunde åka till Norge, bo skabbit (billigt) och jobba järnet ett tag för att tjäna multum. Sen åker jag till solna och blir kiropraktor. Det är en privatskola som kostar typ 300 000 så jag måste bli lite rik först.

Fjärde planen kom jag på för några dagar sedan och det skulle vara helt underbart om den skulle slå in. jag läste på internet att skolan i solna inte var godkänd som akademisk utbidning (eller nått sånt) och man får därför inte jobba utomlands om man utbildat sig i Sverige. Då kollade jag på några ställen utomlands och hittade det perfekta stället, Bournemouth i England. Då får jag en bra utbidning och jag har inte så långt hem. Jag vet inte vad det kostar eller hur man kommer in men det skulle vara perfa.

Nu gör mina fingrar ont från allt skrivande, hejsvejs




RSS 2.0