Men NOOOOOO!!!

Jaha nu är de alltså bestämt, Frida ska ut å resa i FYRA hela månader.. bläääää.. tycker de är väldigt egoistiskt av henne att göra såhär, ja menar hon får väl tänka lite på mej som förutom att ja inte kommer se henne live, ja kommer inte ens kunna prata med henne på telefon. Ja tycker de är skit. Fast shit va kul de låter, Frida å hennes kompisar ska först åka ner till thailand å va där ett tag, sen vidare till vietnam. därefter åker dom ner genom Malaysia å Singapore för att sedan komma till Australien.

Fan de är synd att man inte är en liten skit, då hade ja kunnat gömma mej i resväskan juh. Men detta är ju inte möjligt då man är 176,5 cm lång å väger ##kg. Äh ja får väl nöja mej med min två timmars resa till och från falköping på helgerna.

Nä men ärligt talat, I'm gonna miss you like a child misses her blanket, som Fergie sjunger. DU SKA VARA HÄR OCH INTE NÅN ANNANSTANS!!

image118

Kommentarer
Postat av: issa

nej stakars sanna:(har ing pengar på mobilen men jag mår bra lite trist bra att lovet är snart slut men men vi hörs pöss

2007-11-02 @ 23:10:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0