Sun is blinding

Jahopp nu var väl julen så gott som över då. Kul att man fick spendera den med feber och massa äckligt snorande. Hur lyckas jag alltid bli sjuk när jag blir ledig och äntligen kan slappna av. Det är skit tycker jag. Aja jag kommer iaf vara frisk till nyår hoppas jag och det är ju rätt schysswt. Problemet är bara att jag inte vet vart jag ska hålla hus då, det är så svårt att bestämma sig usch får nästan ångest över det. En sak jag har bestämt är iaf min outfit, jippi klänningen jag beställde från Halens har kommit. Jag var jätte nervös eftersom jag varit tvungen att beställa en storlek mindre än jag egdentligen har för den andra var slut. Dagarna innan jag fick den var väldigt jobbiga eftersom jag visste att jag skulle få panik om den inte passade och jag hinner inte köpa ny. Klänningen var skitsnygg (utan att överdriva) och den går att pressa sig in i även om jag knappt kan andas i den. Men en kväll om året kan jag stå ut med att hålla andan tror jag.

En av de få saker som var bra med att jag var sjuk var att jag fick lite tid åt att måla. Tänkte måla lite med olja eftersom det var ett bra tag sedan och just på grund av att det var så länge sedan hade jag glömt hur lång tid det tar. Jag är en sån person som gärna vill få saker klara med en gång så jag var tvungen å sitta i flera timmar igår. Men tillslut blev jag klar. Skönt.



Jag hoppas alla hade roligare på juldagen än jag och som jag hört har det gått riktigt vilt till på vissa ställen. Bland annat vill jag säga att Sara R(agger)öd is back on track om jag har förstått det hela rätt haha.



Grattis till Johanna Larsson som fått stickor och garn i juklapp. Vill säga att man inte behöver vara tant för att syssla med detta haha . Nu kan du och jag sitta och sticka smådjur tillsammans i bussen till bortamatcherna Tjohoo.


= Sant

Måste bara säga att jag har vatt å sett Twilight på bio nu. Den var jätte bra men dock inte lika bra som boken men det är ju som det brukar vara. Lovisa har helt rätt, Edward cullen (Robert Pattison) var omänskligt het i filmen, till och med hetare än jag föreställt Edward vara i min fantasi. Det som är lite lustigt är att Robert Pattison bara är snygg som Edward i filmen, när man kollar på andra bilder tagna på honom är han inte alls snygg. Hmm mystiskt.



mmm vampyrer








20 december

Idag gjorde jag och mamma något väldigt juligt, vi klädde granen. Jaq fattar inte varför ljusen alltid ska trassla ihop sig när man ska börjar sätta ut dem i granen. Det spelar ingen roll hur noga man lägger ihop dem när de ska ner, för året efter är det iaf samma problem. Men vi lyckades till slut få ut alla ljusen trots att de egentligen inte räckte till eftersom vi detta året har en SÅÅÅ stor och grov gran (mamma insisterade på det). Nu är den iaf klädd och vacker som aldrig förr och det enda som fattas är bara julklapparna under men dem vågar vi inte lägga fram eftesom Alma förmodligen kommer slita dem i stycken då.

Sittter just nu och lyssnar på julmusik vilket får mig på väldigt gott humör. Det får mig att nämligen att tänka på att jag detta året redan lyckats köpa alla julklappar som ska ges bort tihi.


Sannas julfavoriter topp 5:

Britney Spears - All I want for Christmas
Werner och Werner - Vår julskinka har rymt
Faith Hill - Where are you Christmas
Busungarna - Tomten jag vill ha en riktig jul
Band Aid - Do they know it's Christmas time




(Den är egentligen finare än den ser ut på bilden)















Om jag kunde drömma...

Puh idag har jag sprungit efter snorande och skrikande barn hela dagen. Fick hoppa in som vikarie vilket jag ifs var glad över eftersom pengar alltid är najs men herregud vad små barn har överskottsenergi. Jag fick några roliga kommentarer om mitt utseende som jag aldrig hört förr. En pojke sa att jag hade ett fint och ett jätte fult ögonbryn, hmmm. En annan pojke skulle gissa min ålder och chansade på 90 år, jo men man tackar för den. Nä men dom små barnen va faktiskt riktigt roliga och dagen blev inte alls så lång som jag trodde den skulle bli.

När jag kom hem satt jag mig i soffan och öppnade den bok jag började läsa i onsdags. Det är möjligt att detta är den bästa bok jag någonsin läst och jag var tvungen att läsa ut den på stört. Direkt när jag var färdig gick jag in på internet och beställde tvåan och trean i serien (vilket var för ungefär 10 minuter sen.) Jag betalade till och med extra för att få dem hemskickade före jul och det måste ju vara ett bevis för att den var bra.

Nu är det dags för mig att sova så jag orkar upp imorgon, ska jobba på hestragåden. Hej hopp





Today I feel good

Idag är en bra dag, hade bara två chillektionen i skolan och imorgon är min sista dag. Ska jobba på torsdag och även i helgen so I'm gonna be a rich bitch, eller iaf lite rikare än jag är nu. Jag har absolut inte gjort något jobbigt idag efetrsom jag numera inte har några läxor att tänka på. Min eftermiddag idag har jag därför ägnat åt att rita lite. Det blev inget speciellt men eftersom jag inte hunnit göra det på aslänge så var det lite kul faktiskt. Nä nu är det snart dags för träning, ska biffa till mig ännu mer i gymmet (om det nu går moahaha)....





Målade av mitt lilla kusinbarn Alexander






Vet inte vad ni tycker men ja tycker iaf att ja är rätt biffig

" Den beste av alle"

Har hittat mitt nya favoritprogram, Nightvision med Karsten Torebjer. Han är så rolig att Björn gustafsson verkar tråkig, det är sant. Det roligaste är att hans fraser på danska sätter sig som klister i ens hjärna och som man sedan bara måste försöka sig på att uttala. Kolla in detta, jag lovar man blir inte besviken.




Mina sötnötar!!


We are the winners

Dagens match mellan GVK-Lindesberg slutade med 3-2 TJOOOHOOO. Ingen kan någonsin säga att vi har noll poäng igen (inte denna säsongen iaf). Tessan var för övrigt grym idag, nästan lite irriterande grym faktiskt och Jassi var som vanligt bra på allt. Ett plus i kanten för Päl som gjorde många bra servar och ett takblock. Egentligen kan man säga att alla på planen de sista två seten var G R Y M M A och jag tycker vi vann matchen helt rättvist. På onsdag väntar en tripp till Engelholm som är serieledare och jag hoppas att vi kan göra en bra match mot dem.

imorgon väntar det jag fruktat i två veckor nu, stötvågsbehandling igen. Det betyder kortfattat att naprapaten tar en maskin som är nästan som en bultpistol. Sedan sätter han den mot mitt knä, precis på den punkten där det gör så j*vla ont och låter den bultar där i två minuter ( 1200 slag/minut ). Där kan vi snacka om smärta om man får säga så hehe. Man änvänder denna maskin till att bulta sönder njursten också och meningen med att jag gör det är att den ska slå sönder all dålig vävnad och missbildade celler i knäet. Efter denna förskräckliga behandling väntar akupunktur. Gött tänkte jag första gången naprapaten sa det, Trodde ju det var vanlig akupunktur där man bara sätter in nålarna och låter dem sitta där men nej nej. Han tog första nålen och stack den flera gången i min muskel så den började dra ihop sig. Det kändes som kramp och efter den muskeln gjorde han det två gånger till. Ärligt talat så är det faktiskt lite grann synd om mig under denna behandling (även om det endast är ytterst lite). En sak jag brukar tänka på när jag är där hos naprapaten är: Det gör inte ont, det är jätte skönt, du bara inbillar dig smärtan. + att detta gör ditt knä bra igen och tänk på hur många människor som blir torterade just i denna stund och så klagar du över detta, pinsamt.

Faktiskt så hjälper det nog lite (tror jag) hehe. Nä nu har jag inget mer och skriva och ni är säkert trötta på att läsa detta inlägget så: Hasta la vista

















Göteborg nästa...

Pank pank pank är tre ord som beskriver min ekonomi just nu. Jag som inte sulle köpa mer än ett par partyörhängen och en nyårsklänning köpte istället ett par myskor, två par örhängen, en jacka och en väska. Fan varför blir det alltid så, även om grejerna inte kostar så mycket var för sig så blir det väldigt mycket pengar ihop. Det värsta var att trots att jag sprang runt som en galning i varenda affär lyckades jag inte hitta EN enda fin klänning till nyår. Jag blir galen, aldrig att jag åker in till nordstan innan jul igen, orkar inte med alla galna tanter som springer och knuffar sig fram och tror att de äger stället.

Idag skulle jag vilja dela ut dagens örfil. Den går till ingen mindre (eller segare) än SJ. Jag åker inte tåg så jäkla ofta men varenda gång jag gjort det har tågen varit försenade. Gaaah, inte så där 5 minuter försenade heller utan idag var den 30 jäkla minuter. Skärpning SJ...



























Frida var inte så glad på tågresan hem..



The snowman

Wiiiiiiiiiiii, visst är det bara helt underbart när man vaknar upp på morgonen, tittar ut genom fönstret och ser ett vitt hav av vit, glänsande snö.  Dessutom är det kramsnö och perfekt väder att göra en snögubbe. Blev så där härligt nostalgisk när jag drog på mig termobyxorna och drog ut genom dörren haha. Snögubben blev faktiskt riktigt vacker om jag får säga det själv men det var inte helt lyckat att ha russin som knappar eftersom hundarna nallade dem hela tiden. Pappa var ute och högg en utomhusgran igår så jag känner nu att julkänslan börjar smyga sig på. Hoppas nu bara detta härliga vinterland kommer hålla sig kvar till julafton.....





B E A utiful








Måste säga att The snowman faktiskt blev vackrare än denna (sorry Lovi)





              


   

The break-up

Idag var jag hos min sjukgymnast för typ trettioelfte gången. Rehaben gick som den brukar men just idag hände det jag misstänkte skulle hända. Detta var dagen då jag och min sjukgymnast gjorde slut. Hon sa att hon hoppades att hon aldrig skulle behöva se mig igen men trots det skildes vi åt som vänner. Det ska bli väldigt skönt att slippa tillbringa mina torsdags eftermiddagar hos henne men jag kommer nog ändå sakna det lite. Jag menar jag måste ju fortfarande göra övningarna för knät och det suger men that's life.

I helgen ska vi spela mot Linde and we're gonna kick some ass. För första gången denna säsong ska vi ta 3 poäng, Jag känner verkligen det på mej plus att det skulle vara skönt med något poäng innan juluppehållet. Nä nu ska jag skriva min SISTA bokanalys and then I'm free from homeworks.






Where are you Christmas?

Nu är det bara 2 veckor kvar till jul och ändå har jag ingen som helst julkänsla. Julkalendern i år är skit och ingen snö går att se någonstans. Det är nästan så jag längtar tillbaka till norrland och renarna.. buuhuuu..Ska åka till Göteborg på lördag och julshoppa lite, kanske kan julstämningen höjas lite då.

Nästa torsdag slutar jag skolan vilket kommer bli otroligt skönt och NEVER EVER AGAIN komvux. Fan det gick inte redit som jag tänkt mig, Får bara MVG i svenska och historia. För att få MVG i samhäll var man visst tvungen att snacka massa på lektionen och det är inte ju så himla lätt om man inte fattar förren EFTER man har pluggat på det och då är det ju försent.







Give me snow, I want snow


Årets krock?

haha måste bara berätta en rolig grej. I helgen spelade vi mot Norsjö, vilket betydde 17 h tågresa dit och nästan lika lång hem. Det var otroligt fint däruppe med masssa ljuvlig snö och tanter på sparkar. Vi fick till och med se renar, gosiga, mulliga renar. själva grejen jag försöker komma till är matchen, vi förlorade som vanligt men tilläggas bör att vi var mycket nära att vinna, faktiskt det är sant. Det roliga jag vill berätta är att undet matchen slänger sig Ali ( vår lilla passare ) på en boll samtiigt som jag också gör det. Det är bara det att hon hamnar framför mig och jag försöker hålla balansen men faller över henne. Det som är kul är att det tog ytterligare tiondelssekundrar innan jag återfått balansen och kan ställa mig upp. Det var förmodligen mycket roligare än jag kan beskriva haha men så här såg vi ut ganska länge...




Gratis godis

Har hittat världens bästa sida där man får gratis godis. Japp min vän du hörde rätt GRATIS GODIS.. Kan knappast bli bättre. Iofs får man bara små påsar men man kan ju samla många..






RSS 2.0