JSM-GULD

yeah yeah i helgen var det JSM i gislaved men först, i fredags var ja, elli å sara på klassresa i göteborg med religionen.,hihi det var askul. Vi fick för vara på kulturmuseet som inte var särskilt kul men efter det fick vi två timmars "lunch", eller hur att man skulle äta i två timmar. NEJ så vi gick till nordstan å shoppade wwwiihhoo, det tråkiga var dock att jag inte var på shoppinghumör så inte ens en liten tröja hittade ja. buuhuuu. Efter "lunchen`" skulle vi besöka domkyrkan som ligger mitt i göteborgs centrum och det var faktiskt jätte mysigt. Eftersom jag skulle hem å träna med GVK kl 6 så var ja tvungen att gå tidigare från kyrkan så att jag skulle hinna med tåget hem. Elli, Sara, Ida och Issa skulle också hem till mej men de skulle ta och åka med ett senare tåg. Issa och Ida som inte hade skolresa i göteborg åkte från falköping och mötte upp Elli och Sara i Göteborg.  På min tågresa hände inget kul, det var två otroligt tråkiga timmar hem till hestra. däremot hörde ja att dom andras resa var betydligt mer intressan haha.  väl hemma hos mej i lilla Äspås, som ligger lite utanför hestra, tog vi det lungt. Vi var ganska trötta efter dagens händelser och eftersom det skulle vara JSM nästa dag gick vi och la oss rätt tidigt.

På lördagen gick vi upp klockan halv 7 eftersom vi skulle vra i hallen klockan 8, bläää säger ja. Vi spelade volleybollmatcher hela dagen och även nästa dag. Det roligaste som hände denna helgen var att vi tog GULD. Jippi, så himla kul. Vi vann med 3-0 i finalen mot svedala men det var betydligt jämnare än vad siffrorna visar.  Det var extra kul att vinna eftersom JSM:et spelades i Gislaved åå därför hade vi rätt stor publik som hejade på oss hihi.. Gislaved har inte vunnit JSM sen 2001 så det var på tiden igen..

image145

image143

image144

Kommentarer
Postat av: sara röd

du är på gång nu! heja bloggandet.

2008-05-01 @ 22:23:34
Postat av: karro

heja heja bloggandet.. =)
o grattis snygging.. din jävel som tog oss i finalen.. ;)

2008-05-03 @ 10:35:20
Postat av: issa

jaaa äntligen gav sanna alla andra stryck var pà tiden haha inte dàligt att göra comeback vinna jsm och dessutom bli all-star center wihooo heja heja sanna!kommentar till sara du ska uppdatera din blogg snart eller komma pà ett namn nuuuuu!puss

2008-05-04 @ 17:11:33
URL: http://nogg.se/isabelleblanc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0