Nu är det JUL här i vårt hus lalalala...

Idag är det jul, KULjul. Eller egentligen är det inte jul längre eftersom klockan är över tolv snyft*
Det har varit en rolig dag fast nu är ja så mätt att ja inte kommer behöva äta något på flera dagar.

Denna dag började med att ja hittade två paket i min julstrumpa när ja vaknade (som vanligt), i det ena fick ja en noblessask, mums och i det andra fick ja vantar, jättefina vantar. Sedan bar det av till mormor och morfar i lilla Grimsås och denna julafton bestämde ja, Frida, pappa och robin att vi skulle upp till dom istället för att åka bil. Men det var inte förren vi hade hunnit gå en bit som ja å frida insåg vad vi hade gett oss in på, ska ja vara ärlig så anade ja onåd redan dom första hundra metrarna. Ja kan säga så här; vi gick till Grimsås på 20 min och det måste vara rekord. Vanigtvis tar det kanske 35- 40 minuter. Gissa om ja å Frida var döda när vi var framme, ja var svettig som en gris och frida hade nästan andnöd haha, ok så illa var det inte redit men nästan.
Efter halva vägen ungefär tog ja av mej min jacka och tröja för ja var så svettig, Ja förstår inte hur man kan gå så snabbt som pappa å robin.
Aja när vi väl kom fram stod maten redan på bordet, å då snackar vi MASSA mat. ´Det var lika gott som alltid och som ja åt MUMS.
Sen var det dags för Kalle WiiiHoo. Kalle är bäst och det är verkligen ingen jul utan kalle. Och som vanligt satte sig alla vid TVen och tittade glatt och när kalle var slut hade hälften somnat ( som vanligt ).
Efter lite tårta, glass och godis närmade sig klockan 5 och då var tiden inne för familjen Schultz att åka hem till sig. Men vi var inte ensamma länge, kl 6 kom mormor, morfar och familjen Folke  till oss.
Lite julklappar delades ut och öppnades. Sen åt vi ännu mera julgodis, frukt och jaa allt möjligt. Vi utmanade killarna på spelet  '' med andra ord'' och självklart vann vi tjejer överlägset Hhihi.

Jaa aa åå nu sitter ja här full som säck, i magen alltså. Ska nog gå å lägga mig i min varma säng och mysa med Maja nu (katten) hihi


God Natt och God Jul


image128

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0